Jump to content

Tomsmith1992

Trs one rr 280 runs bad when hot

Recommended Posts

Hi, 

I have a 2018 one rr 280cc which runs perfectly until the bike gets hot, so about 40 minutes riding, then once it gets hot it will start to bog down, splutter and backfire. 

Of i leave it for 10 minutes to cool down it runs fine again.....until it gets hot then same happens. 

Does anyone know what could be causing this? 

Carb has been cleaned and has a brand new spark plug 

Thanks in advance 

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

 It is the vent on the Gas cap, remove the ball. Leave just an open vent like we did for years. Do it. don`t waste your time! We were in the middle of an 80 mile two day event when we had to do this fix,

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
 

Don't think it's the cap,next time it does It take the cap off and see if there's a difference .Check the plug that joins the stator to the wiring loom at the back of the cylinder,water ingress there can make it run badly.Seems heat related so can't rule out the CDI,

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...