Jump to content

Sign in to follow this  
crazybond700

Coolant loss

Recommended Posts

I lose some coolant sometimes, the strange thing is I only find some coolant after some days. I dont see the bike daily but it is not there on the day of riding. I find a small bit of cooland on the bashplate and somethimes a few drops around the hoses.

 

My thoughts first were that it came from the overflow tube from the cap, and a little too much was added and some came out when the release in the cap goes ;;off;; when it cools down. However it keeps happening.

 

Anyone has a theory?

 

 

No further problems during running or something.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

cOULD BE A LEAK FROM RADIATOR. wHEN HOT IT EITHER DRIES OUT OR EXPANSION SEALS THE CRACK. wHEN COLD OPENS UP AND LEAKS A BIT.

Sorry not retyping that lot !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

It seems to come from the overflow hose, but I still cant explain why it happens days later.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...